Mikkelin XXXI Musiikkijuhlat 2.-8.7.2022


Kiitos!

Mikkelin Musiikkijuhlien 31. vuosi on takana ja on aika kiittää kaikkia osallistuneita! Olemme syvästi otettuja kaikesta avusta, tuesta ja uskosta, mitä festivaali on tänäkin vuonna saanut osakseen. Vuosi ei missään nimessä ollut helppo ja matkan varrelle sattui monia vaikeita hetkiä, mutta myös paljon ilon, onnen ja onnistumisen tunteita. Koronavirus varjostaa vieläkin tapahtuma-alaa, vaikka itse korona-aika taitaa olla takana päin. Alkuvuodesta Venäjä-tilanne sekoitti pakkaa ja festivaali muovautui suurelta osin aivan uusiksi. Matkan varrelle mahtui monia kompromisseja, mutta myös tilanteita, joissa pystyimme tekemään yhä parempia ratkaisuja. Kaiken ympäriltä saadun tuen ja avun turvin pystyimme toteuttamaan laadukkaan musiikkifestivaalin, jonka tuloksia voimme ylpeinä muistella tulevina vuosina. 

Festivaalin lippuja myytiin yli 3 000 kpl ja On The Move -oheisohjelmakiertue tavoitti 7 700 kuulijaa! Ylitimme asettamamme kokonaistavoitteen, joka oli 10 000 kävijää. 

Kiitos Pääyhteistyökumppanit, Yhteistyökumppanit ja Partnerit, esiintyjät, Mikkelin Mikaeli ja ravintola Mikaeli, Mikkelin Musiikkijuhlien upeat talkoolaiset, Mikkelin Musiikkijuhlien hallitus ja kiitos meidän ihana yleisömme!

Käy katsomassa vuoden 2022 Musiikkijuhlien tunnelmia:

Kuvat 2022

Liity postituslistalle